Ben je op zoek naar een leuke etalage voor je product?

Het koopgedrag van de consument is veranderd in omni-channel: consumenten gebruiken meerdere verkoopkanalen om informatie te zoeken over een product en dit product te kopen. Voor merken is het belangrijk om een goede wisselwerking te hebben tussen de fysieke winkel en de webshop.
Sas Rotterdam speelt in op deze trend en biedt webshop eigenaren een fysieke winkel. Heb je een leuk product, maar nog geen webshop? Ook dan ben je van harte welkom in de winkel voor een mooie presentatie van je producten.

Heb je interesse in een plekje in het stijlvolle pand van Sas Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op via info@sasrotterdam.nl. In een gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn om in te checken. Dit is wat wij bieden:

Verhuur van presentatieruimte
Het interieur van het stijlvolle pand van Sas Rotterdam heeft een eigentijdse, warme uitstraling en nodigt voorbijgangers uit een kijkje te nemen. In de winkel bieden wij ruimte aan om je producten te presenteren. Dit kan op een tafel zijn of aan twee of meer rekken langs de muur. Samen met Saskia de Rover wordt gekeken naar de meest optimale presentatie waarbij het merk het beste tot zijn recht komt. De presentatie wordt versterkt door reclame uitingen, waardoor de presentatie een 'shop-in-shop' uitstraling krijgt.Verkoop van je producten
Saskia de Rover is een geboren verkoopster en heeft meer dan 25 jaar verkoop ervaring voor diverse kledingmerken, waaronder het merk Kookaï. Met veel passie, overtuigingskracht en gevoel voor stijl zet Saskia zich in je producten te presenteren en te verkopen aan de klant. Als ondernemer heb je geen omkijken naar het inplannen van bekwaam personeel en heb je geen personeelskosten.

Marketing
Wanneer je merk bij Sas Rotterdam gepresenteerd staat, gaat je merk mee in de communicatie van Sas Rotterdam. Wekelijks plaatsen wij leuke nieuwtjes en acties van de merken op Facebook en maandelijks sturen wij een nieuwsbrief naar het vaste klantenbestand van Sas Rotterdam: modebewuste dames die graag geïnspireerd worden en het leuk vinden boetiekjes te bezoeken en nieuwe merken te ontdekken. Uiteraard gebeurd dit in nauw overleg met de ondernemer.
Bouw van webshop
Wanneer je een mooi merk bij Sas Rotterdam wilt inchecken, maar nog geen webshop hebt, dan kunnen wij tevens de bouw van een webshop verzorgen. Wij werken samen met Sanneke Brand en Ellen den Hartog van Shopstylist. Zij hebben veel ervaring met webshops en online marketing en kunnen voor een toegankelijke prijs een mooie en goed werkende webshop bouwen voor je merk.

www.shopstylist.nl
 

SAS Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 123a  
3012 GT Rotterdam  
T: 010 21 30 856  
E: info@sasrotterdam.nl  

Openingstijden
 
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 - 17:30
woensdag: 10:00 - 17:30
donderdag: 10:00 - 17:30
vrijdag: 10:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag*: 13:00 - 17:00
* Eerste en laatste zondag van de maand