Ontdek de leukste webshops in een stijlvol pand

Stijlvol pand
Sas Rotterdam is gevestigd in een stijlvol pand in de Van Oldenbarneveltstraat, het trendy modekwartier van Rotterdam. De winkel is gelegen in het centrum van Rotterdam en in enkele jaren tijd zijn de straten Kruiskade, Karel Doormanstraat, Witte de Withstraat en de Van Oldenbarneveltstraat uitgegroeid tot een waar Mekka voor modeliefhebbers.


De leukste etalage
Bij Sas Rotterdam vind je een selectie van originele en creatieve webshops die je het mooiste deel van hun collectie tonen. Het zijn kleine webshops die je een hoop inspiratie bieden op het gebied van mode en lifestyle. Regelmatig wisselt het aanbod aan webshops, zodat het altijd de moeite waard is een bezoek te brengen aan Sas Rotterdam. In de winkel hebben we maandelijks interessante acties en nieuwtjes van de webshops die we tevens middels een nieuwsbrief versturen. Dit maakt je bezoek aan Sas Rotterdam nóg leuker!Zien, voelen, passen en… kopen!
Bij Sas Rotterdam kan je de mooiste collectie van de webshops zien, voelen, passen en… kopen. De hoge kwaliteit materialen die zijn gebruikt en de nieuwste kleuren van de producten komen in de winkel het beste tot uiting. Uiteraard kan je uitgebreid de tijd nemen om de producten te passen en eventueel te kopen. In de winkel staat deskundig personeel die je persoonlijk advies geeft en je voor elke gelegenheid kan stylen.

 

Saskia de rover
SAS Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 123a  
3012 GT Rotterdam  
T: 010 21 30 856  
E: info@sasrotterdam.nl  

Openingstijden
 
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 - 17:30
woensdag: 10:00 - 17:30
donderdag: 10:00 - 17:30
vrijdag: 10:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag*: 13:00 - 17:00
* Eerste en laatste zondag van de maand