De leukste webshops

Sas Rotterdam selecteert de leukste webshops voor een presentatie in de winkel. De webshops bieden unieke producten, hebben een mooie en creatieve webshop en zijn actief met leuke acties en wisselende collecties. Kortom, webshops die je veel inspiratie bieden en die Sas Rotterdam heel graag aan je wilt presenteren! Regelmatig wisselt het aanbod aan webshops; zo blijft het leuk om een bezoek te brengen aan Sas Rotterdam. Middels onze nieuwsbrief brengen wij je maandelijks op de hoogte van interessante nieuwtjes en acties van de webshops.


Kookaï
Het Franse modemerk Kookaï is sinds het ontstaan in de jaren 80 een waar begrip in de modewereld. Iedere vrouwelijke modeliefhebber heeft wel een Kookaï jurkje in de kast hangen! Het merk staat voor vrouwelijkheid en straalt charme en sensualiteit uit. Kookaï gebruikt delicate stoffen, mooie dessins en onderscheidende details volgens de laatste modetrends. De collectie van Kookaï is exclusief verkrijgbaar via de webshop; een mooie selectie is gepresenteerd bij Sas Rotterdam.

www.kookai-webshop.nl


Fashion State of Mind
De webshop Fashion State of Mind is een creatieve webshop met de mooiste merken voor de modebewuste vrouw. Prachtige kleding van Nikkie by Nikkie Plessen en Ready to Fish by Ilja Visser zorgen dat je je stijlvol kunt kleden. Je outfit kan je afmaken met hippe accessoires van Nissa Jewelry en een zonnebril van Yellow108. Sinds kort presenteren wij deze leuke webshop in onze winkel.

www.fashionstateofmind.nl


Carla´s
De Nederlandse ontwerpster Carla Wisse ontwerpt dans, sport-, yoga- en vrijetijdskleding voor dames en kinderen. Deze mooie, hippe broekjes en tops hebben een uitstekende pasvorm. Je gaat super trendy naar de sport- of dansschool met de kleding van Carla´s; met een mooi jasje erop en een slippertje eronder kan je stijlvol de straat op. Sinds kort hebben wij dit hippe merk in onze winkel hangen; wij kijken uit naar de opening van de webshop!

Il Dolce
Il Dolce is een Nederlands jeansmerk dat staat voor vrouwelijkheid ten top! Wij hebben dit merk geselecteerd, omdat de jeans gemaakt zijn van de mooiste materialen en de pasvorm een combinatie is van comfort en stijl. Het merk heeft oog voor detail, dat zie je! Een must-have voor de modebewuste vrouw!

www.ildolce.nl
 

Saskia de rover
SAS Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 123a  
3012 GT Rotterdam  
T: 010 21 30 856  
E: info@sasrotterdam.nl  

Openingstijden
 
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 - 17:30
woensdag: 10:00 - 17:30
donderdag: 10:00 - 17:30
vrijdag: 10:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag*: 13:00 - 17:00
* Eerste en laatste zondag van de maand